Markt

Kerstmarkt Lebuinuskerk

“It’s the most wonderful time of the year”, zo klinkt het in een bekende kerstkraker, en zo is het maar net. Een bezoek aan de Kerstmarkt in de Lebuinuskerk mag dan ook niet ontbreken van 14 t/m 17 december. Liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan een groot aanbod van bijzondere artikelen en culinaire heerlijkheden die het feest compleet maken.

“Het is inmiddels alweer de 34ste keer dat we de kerk omtoveren tot een waar kerstparadijs”, zo vertelt Marco Heemskerk, koster van de Lebuinuskerk en samen met de kerstmarktcommissie de spin in het web van de kerstmarkt. “We zorgen ervoor dat de elementen die van oudsher geliefd en succesvol zijn ook dit jaar weer aanwezig zijn. Denk maar eens aan de Lebuinus Kniepertjes die in de kerk worden gebakken. We hebben dit jaar ook een paar interessante nieuwe stands. Jong of ouder, met een hippe smaak of wat romantischer ingesteld: er is voor elk wat wils.”

Je vindt er lekkere hapjes en drankjes, kerstdecoraties, inclusief een aantal mooi ingedekte showtafels om ideeën op te doen en natuurlijk bijzondere cadeautjes. Het muzikale programma is in balans en afwisselend. En de kerk zelf wordt weer feestelijk uitgelicht. De ingang krijgt een bijzondere aankleding en alles wordt sprookjesachtig verlicht. De kerstboom is nog weer hoger dan voorgaande jaren.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis