Eten & drinken

Dinnershow Vliegveld Twenthe

Beleef een unieke avond uit met De Musical Dinnershow op Vliegveld Twente. Geniet van een heerlijke luxe 4-gangendiner en een avond vol entertainment.

Van 9 t/m 30 december 2023 verandert Vliegveld Twenthe in het sfeervolle Londen in 1854, voor een spectaculaire musical van Le Roy Theaterproducties. Het meeslepende verhaal van Scrooge in een uniek jasje, een luxe diner én een adembenemende 360 graden beleving: De Musical Dinnershow.

Beleef de magie van de 19e eeuw, de wereld van Charles Dickens en een winterwarm viergangendiner. Geniet samen met je collega’s van het verhaal van ‘A Christmas Carol’ met originele, eigentijdse Carols. Toegankelijk, humoristisch en spectaculair. Met 6 podia en meer dan 70 man cast rondom je en een wenselijke, feestelijke dresscode ben jij onderdeel van het betoverende decor. Je weet niet waar je kijken moet, want je zit er midden in!

Bij Vliegveld Twenthe hebben we verschillende arrangementen om samen te genieten van een magisch avondje uit. Bekijk hieronder de opties om dit theaterspektakel zelf met je naasten te beleven.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

Gemiddelde prijs
€ 125,00

Première ticket & 2e kerstdagspecial hebben een andere prijs