Markt

Boergondische Markt Oldenzaal

Elke 2e zaterdag van de maand (maart t/m december) verwelkomen we je graag op de Boergondische markt in Oldenzaal. In combinatie met de warenmarkt een complete beleving!

De Boergondische beleving in Oldenzaal - waar traditie, ambacht en gezelligheid samenkomen

Laat je zintuigen prikkelen terwijl je langs kraampjes struint vol lokale lekkernijen en met liefde handgemaakte producten. Van sappige verse oogst tot kunstig vervaardigde handwerken. Maar ook kun je er voor de heerlijke sfeer van een braderie terecht. Het aanbod is niet alleen ambachtelijk, maar echt voor elk wat wils!

Optredens in Boergondische sferen
Laat je entertainen door betoverende optredens. Van energieke dansers tot harmonieuze koren, we brengen de straten tot leven met culturele pracht. Neem plaats, geniet en laat je meevoeren door deze muzikale geluiden.

Shoppen met sfeer
Terwijl de Boergondische Markt zijn charme uitstraalt, kun je ook de nabijgelegen warenmarkt verkennen en de lokale winkels bezoeken die deze dag geopend zijn. Ontdek de unieke winkels in Oldenzaal en proef de lokale sfeer, terwijl je door de straten van Oldenzaal wandelt.

Culinaire verwennerij
Na een dag vol ontdekkingen en vertier is het tijd om te ontspannen in de gastvrije horecagelegenheden. Laat je culinair verwennen met lokale lekkernijen, heerlijke drankjes en de warme sfeer die Oldenzaal te bieden heeft.

Dus noteer de 2e zaterdag van de maand in je agenda en kom naar de Boergondische Markt in Oldenzaal. Een dag vol tradities, lekkernijen, en gezelligheid die je niet wilt missen!

Deelnemers

(niet iedereen is iedere maand aanwezig)

Wanneer

13 apr - 14 dec 2024
  • elke 2e zaterdag van de maand: - uur