Eten & drinken

Romantische Valentijnsavond

Woensdag 14 februari is de dag van de liefde, daarom organiseert Restaurant de Watermolen op landgoed Singraven een romantische Valentijnsavond in samenwerking met Huis Singraven.

Wil je je geliefde, familie of vriend(in) met een romantische Valentijnsavond verrassen op het landgoed Singraven? Reserveer dan snel de romantische Valentijnsavond.

Hoe ziet je avond eruit?

Bij aankomst op het landgoed Singraven loop je door haag van fakkels naar het sfeervolle verlichte Huis Singraven. Hier word je ontvangen met een glas champagne d’amour!

Aansluitend wordt er door een professionele fotograaf een romantische foto gemaakt op een speciale plek in het Huis Singraven.
(Deze foto ontvang je later digitaal per mail)

Na afloop wandel je naar het sfeervolle restaurant de Watermolen waar je bij kaarslicht een romantisch 3 gangen diner geserveerd krijgt:

  • Sharing voorgerechtjes: Camembert uit de oven met rozemarijn en knoflook met crostini’s, steak tartaar en zalm gemarineerd in rode biet
  • Samenspel van gebakken tournedos, rode portsaus bimi en mais en bijpassende garnituren
  • Romantische zwaan van merinque met lycheemousse en cremeux van bramen

Prijs

€ 69,50 p.p. (excl. drank)

Aankomst vanaf 18.15 uur tot 18.30 uur. Alleen op reservering.

RESERVEER HIER

Wist je dat je ook kunt blijven slapen op het landgoed?

Je kunt overnachten in de boswachterswoningen naast het restaurant. De 1e woning is geschikt voor max. 4 personen de tweede woning voor max. 6 personen.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 69,50

(excl. drank)