King's Men Openair op Twickel in Delden

Kasteel Twickel is het sfeervolle decor waar de vier mannen van King's Men het wereld beroemde verhaal King Lear opvoeren. Op een speelse manier wordt er tussen Duits en Nederlands geschakeld, met een vleugje Twents en Engels, waardoor het voor iedereen goed te begrijpen is. Zekers a’j ok nog ’n luk plat kunt verstoan. No fear Shakespeare!

Op zijn oude dag wil Lear zijn land en bezit verdelen onder zijn drie dochters. Wie het mooist verwoordt hoeveel ze van hem houdt, krijgt een rijker deel. Wanneer Lear vervolgens valse schijn beloont en oprechtheid afstraft, begint een tragedie waarin de koning zijn verstand verliest, zijn familie uiteenvalt en het land in de afgrond stort.

Wat een geweldig stuk en wat een prachtig spel! Als je tijd hebt, absoluut gaan! Fantastisch theater.

KING LEAR is een stuk over ouder worden en het verlies van macht. Een groot verhaal waarin oude en nieuwe generaties elkaar bestrijden, blinden helder zien en dwazen de waarheid spreken. In de onzekere wereld van KING LEAR verwordt orde tot chaos en zijn loyaliteit en vriendschap goud waard. Een tijdloze klassieker, gespeeld met hartveroverende energie en spelplezier.

Koop hier je kaarten

Foto: Elze van den Akker

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 30,00
Entreeprijs jongeren (t/m 18 jaar)
€ 20,00