Country & Lifestyle Buitenfair

Zomer Heerlijckheid

De gezelligheid van een sfeervolle buitenfair: van 12 t/m 14 juli vindt de Zomer Heerlijckheid plaats op het betoverende Landgoed Warmelo in Diepenheim. Een prachtige gelegenheid om in een sprookjesachtige sfeer inspiratie op te doen en heerlijk te winkelen.

De prachtige omgeving van Landgoed Warmelo en haar kasteel trekt jaarlijks al vele bezoekers die graag de tuinen willen bekijken. Sinds vorig jaar vinden er twee keer per jaar sfeervolle buitenfairs plaats op de buitenplaats van het landgoed. Van 12 t/m 14 juli vindt Zomer Heerlijckheid plaats. Ruim 125 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk winkelen. Van culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en zonnige zomermode: het past allemaal op Zomer Heerlijckheid!

Tijd dus om je hakken uit te gooien en je voor te bereiden op een gezellig buitenevent. Gezellig shoppen en genieten van demonstraties en workshops en modeshows en bijkomen op een van de terrassen, genietend van de live-muziek en lekkere hapjes en drankjes. Heerlijk struinen over de fair en wandelen over de buitenplaats van het Landgoed Warmelo. De fair vindt deels plaats op geasfalteerd terrein maar ook op de weilanden en in de oude boomgaard.

Bewonder ook de zandsculpturen
Tegelijkertijd met de fair zijn ook de tuinen en de zandsculpturen te bezoeken, die zijn aangelegd door tientallen kunstenaars en jaarlijks veel bezoekers trekken. Hiervoor zijn aparte tickets bij de kassa van het kasteel te koop.

Reserveer online tickets
Tickets voor Zomer Heerlijckheid zijn voordelig online te reserveren; via de website

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 13,50
Voorverkoop
€ 11,50

Kinderen van 7 tot 14 jaar €5,-

Parkeren is gratis.

Honden zijn (mits aangelijnd) welkom. Met uitzondering van de tuinen en de zandsculpturen.