Markt

Boerenmarkt Vilsteren

De Boerenmarkt op Landgoed Vilsteren, die elke derde zaterdag van de maand plaatsvindt, is een markt met lokale producten. Het samenspel van natuur en lokale boeren resulteert in een markt die bruisend is van leven en iedere keer een feestelijke en smakelijke belevenis biedt voor alle bezoekers.

Elke derde zaterdag van de maand bruist Landgoed Vilsteren van leven met zijn Boerenmarkt. Ontdek heerlijke en eerlijke producten, rechtstreeks van lokale producenten die met passie en toewijding werken. Hier draait alles om kwaliteit en eerlijke prijzen voor de hardwerkende boeren.

Lokale boeren De weelderige natuur en lokale boeren zorgen voor eerlijke producten. Samen met zo’n 20 gepassioneerde producenten uit het Vechtdal, wordt iedere derde zaterdag van de maand de Boerenmarkt weer gevuld met pracht van streekproducten. Van 11.00 tot 16.00 staan ze klaar om jou te verwelkomen en te verrassen met de smaken van het Vechtdal!

Streekproducten Ontdek alle heerlijkheden die de markt te bieden heeft. Van Lakenvelderlees tot lamsvlees, van romige zuivel tot knapperig brood, van kaas tot verse eieren en van verleidelijke jam tot heerlijk bier – de Boerenmarkt heeft het allemaal. En wist je dat de selectie seizoensgebonden lekkernijen voortdurend verandert? Genoeg aanbod dus!

Wanneer

20 apr - 21 dec 2024
  • elke 3e zaterdag van de maand: - uur