6e internationale Vliegerfeest Dinkelland

Wie aan een schaapskooi denkt, denkt gauw aan schapen. Maar zaterdag 28 en zondag 29 september zijn niet alleen schapen te bewonderen, maar ook vele vliegers

Stichting Vliegerfeest Twenterand organiseert dan voor de vijfde keer een internationaal vliegerfeest in Dinkelland.

De organisatie, bestaande uit Jan en Marga Grutterink en Herman en Ina Plattje (Twentse VliegerVrienden) nodigen verschillende vliegeraars, uit binnenland en buitenland, uit om hun mooie en indrukwekkende vliegers te tonen in Denekamp. Als het weer meewerkt zal de lucht zaterdag en zondag boven Schaapskooi Stroothuizen een gekleurde lucht zijn met verschillende soorten en afmetingen vliegers. De vliegers staan niet alleen in de lucht maar worden ook uitgestald. Wandel eens op uw gemak rond het veld en geniet van alles wat er rond om het vliegerveld te zien is. Kinderen kunnen vliegertjes maken en snoepjes vangen die vanuit de vlieger gedropt worden.

NACHTVLIEGEREN
Zaterdagavond rond 20.30 uur is er weer het “nachtvliegeren”. U kunt dan verschillende vliegers zien die met lichtjes of met reflecterend band voorzien zijn. Als men dan met een zaklamp op de vliegers schijnt, zijn de mooiste creaties te zien in de lucht. U kunt ook gezellig een rondje om het vliegerterrein lopen en de verlichte creaties in de lucht en op de grond aanschouwen.

Op het terras kunt u genieten van een kop koffie met eigen gebakken gebak, een glas fris, wijntje of een koud pilsje. Natuurlijk kunt u blijven eten, eigen gebakken pannenkoeken en als toetje een ambachtelijk ijsje.

U leest het, een gezellig uitje voor jong en oud en wij hopen u zaterdag 28 en zondag 29 september te zien op het vliegerterrein bij de Schaapskooi Stroothuizen aan de Stroothuizerweg 37 in Denekamp.

TIJDEN:
Zaterdag 28 september van 10.00 uur tot 23.00 uur
Zondag 29 september van 10.00 uur tot 17.00 uur
Entree en parkeren gratis.

Voor specifieke vragen voor vliegervrienden: www.vliegerfeestdinkelland.nl /
tel. 06-21844997 en 0546-659148

Wanneer
  • -
  • -
Prijzen
gratis Entreeprijs
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
Zoek advies