26e Kerstwandeling Eerder Achterbroek

26 December t/m 26 December 2018

Er is een mooie wandeling van ongeveer 5 kilometer uitgezet in het mooie ouderwetse kleinschalige kampenlandschap van het natuurgebied “Eerder Achterbroek” tussen Ommen en Den Ham.

Starten kan tussen 11.00u tot 14.00u vanaf de parkeerplaats Meiersbos aan de Junnerdijk te bereiken via de Ommerweg op circa 2,5 km vanaf Den Ham bij de scherpe bocht. De start is met borden aangegeven. De kerstwandeling wordt muzikaal opgeluisterd en de “Midwinterhoorngroep Twenterand”, zal de “oale roop” laten horen. Halverwege kan men rusten in een boeren kerststal, met erwtensoep, chocolademelk, krentenbrood etc. De wandeling is ongeveer 5 kilometer, dus ook geschikt voor kinderen.

Prijs: Vrije gift, de opbrengst van de kerstwandeling is dit jaar voor Stichting Leergeld Twenterand. Leergeld biedt kansen aan kinderen tussen 4 en 18 jaar om deel te kunnen nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten, ook als er in het gezin onoverkomelijke financiële hindernissen lijken te zijn. "Alle kinderen moeten kunnen meedoen".

www.lionsclubtwenterand.nl...

Locatie

Locatie

Parkeerplaats Staatsbosbeheer

Adres
Junnerdijk,

Wanneer

  • -
  • -
  • -