Kerstmarkt Denekamp 2022

Bezoek de sfeervolle en gezellige kerstmarkt in het centrum van Denekamp. Dit jaar zal de kerstmarkt op zaterdag 17 december van 15.00 tot 21.00 uur plaatsvinden. 's Middags wordt het kerstverhaal opgevoerd en aansluitend zal 's avonds een spectaculaire show plaatsvinden door de bekende Zandtovenaar Gert van de Vijver. Hij maakt gebruik van de fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Een techniek waarbij, op een verlichte glasplaat, met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze kunstvorm live te zien. Zijn werk wordt omlijst met muziek.

Sfeervolle Kersmarkt met levende kerststal
In het centrum vind je tal van feestelijk verlichte kraampjes, een levende kerststal, een herder met schapen, een heuse kerstman, kinderbingo en live muziek! In de kerststal wordt het kerstverhaal voorgelezen en uitgebeeld door de kerstgroep uit de Knikbuurt. De intocht zal om 15.30 - 17.00 en 18.30 uur plaatsvinden

Kerstwens brievenbus
Dit jaar heeft een groot aantal ondernemers ook een “Kerstwens” brievenbus. Heb jij nou een wens voor iemand die je kent dan mag je een kaart invullen en kan het maar zo dat jij een wens voor diegene waar maakt. Deponeer jouw wenskaart in de daarvoor bestemde brievenbus

Kerstverhaal door de Zandtovenaar
Zandtovenaar Gert van der Vijver zal om 19.00 uur op het Nicolaasplein het kerstverhaal uitbeelden. Hij strooit, gooit en schuift met zand en vertelt op die manier het indrukwekkende verhaal.

Live Kerstmuziek
Happy Christmas! De XL X-Mas Band bestaat uit vele 'Doarper' artiesten die er samen weer een gezellig feestje van willen maken. Na de kerstmarkt vindt een spetterend optreden plaats. Er komen deze avond vele bekende kerst songs voorbij gezongen en gespeeld door regionale toppers. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis