Iedere zaterdag om 14.00 uur

Stadswandeling op inschrijving

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Deze stadswandeling neemt je mee langs de monumentale en culturele hoogtepunten van onze stad. Zo leer je Zwolle (een klein beetje) beter kennen!

Wandel langs de geheimen van de stad Zwolle!

Zwolle is een bezienswaardige Hanzestad met binnen zijn stadsgrachten een keur aan monumenten, musea, historische gevels, kunstwerken en karakteristieke panden. Ontdek de geheimen van de stad tijdens een twee uur durende wandeling langs de historische bezienswaardigheden, de sfeervolle straatjes en verstopte binnentuinen van Zwolle. Al wandelend door de middeleeuwse binnenstad proeft u het rijke verleden, en leert u onze stad (een klein beetje) kennen.

De start van deze stadswandeling is bij het Zwolse Balletjeshuis, een van de vele monumenten die Zwolle rijk is. U leert hier iets over ons beroemde Zwolse snoepje en natuurlijk mag u ook proeven. Daarna neemt de gids u mee op ontdekkingstocht door de binnenstad.

Aanmelden kan op de volgende manieren:
- via het formulier op de website
- door een mailtje te sturen naar
- door te bellen naar +31 6 53918139

N.B. Deze wandeling gaat alleen door bij voldoende deelnemers.

VR-video met dank aan WeGoVR

Wanneer
  • 14 apr - 1 jan 2025
    • elke zaterdag | - uur
Prijzen
€ 7,00 Entreeprijs
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!