Een evenement speciaal voor handbikers

3-Daagse handbike Hemelvaart Evenement 2019

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Ieder jaar organiseert Imminkhoeve een evenement speciaal voor handbikers. In 2019 vindt het Handbike Hemelvaart evenement plaats van donderdag 30 mei t/m zaterdag 01 juni.

3-Daagse handbike Hemelvaart Evenement 2019 Ieder jaar organiseert Imminkhoeve een evenement speciaal voor handbikers. In 2019 vindt het Handbike Hemelvaart evenement plaats van donderdag 30 mei t/m zaterdag 01 juni. In samenwerking met Hollister Move Forward, dé hoofdsponsor van de handbikesport, en een fanatieke handbiker Willem Scheffer zetten wij dit event ook dit jaar door in Lemele! De prachtige Vechtdalstreek met zijn drie bergen (Lemelerberg, Achemerberg en Holterberg) is een perfecte uitvalsbasis voor een fanatieke trainingsweekend. Fiets je mee?

Kosten € 149,00

Wanneer
  • -
Prijzen
€ 149,00 Entreeprijs

De kosten zijn op basis van 2 overnachtingen, ontbijt, diner en een lunchpakket voor onderweg.

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!