Carnavalsoptocht Albergen

Carnavalsvereniging de Alberger Bökke is elk jaar de organisator van de eerste GROTE carnavalsoptocht van Twente. Er komen elk jaar tienduizenden belangstellenden naar Albergen.

Vier carnaval in Albergen

Tussen de grote bouwwerken, muziekkorpsen en dweilorkesten door is er ook voldoende gelegenheid voor de loopgroepen, paren en eenlingen om hun creativiteit te etaleren. De deelnemers komen elk jaar uit de gehele regio.

Route

De Gentiaan – Veenpluis – Moutmolen – Molendijk – Bennekerstraat – Oude Schoolstraat – Hinvertsweg – Geert Grote straat – Hoofdstraat – Zenderseweg – Kapittelhuisstraat – Hobergenstraat – Philip Robbenstraat

Noaberfeest

Na de optocht van de Alberger Bökke op zondag 24 februari, wordt voor de vijfde keer het Noaberfeest gevierd. Het Noaberfeest zal weer plaatsvinden op de grote parkeerplaats naast Residentie de Vette Bok (zaal Morshuis). De prijzen van de optocht worden weer in de hal uitgereikt. De entree is gratis en de consumpties kunnen betaald worden met de bekende bonnen van de Alberger Bökke, die o.a. voor de gala’s worden gebruikt. Voor de bezoekers is er ook dit jaar weer een gratis button van het Noaberfeest, zolang de voorraad strekt. De kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen en een warme hap is verkrijgbaar.


De Noaberfeestcommissie heet iedereen die weer ouderwets carnaval wil vieren van harte welkom!

Wanneer
Prijzen
gratis Entreeprijs
meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
Zoek advies