Rondleiding door de Huttenkloas Brouwerij

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het is toch eigenlijk niets minder dan magie: neem een beetje graan, wat hop, een snufje gist en water en – poef – je hebt een overheerlijk biertje voor je neus. Ben jij benieuwd hoe dat proces precies in zijn werk gaat? Wil je ervaren, zien en ruiken hoe onze bieren worden gemaakt?

Boek dan een rondleiding door de Huttenkloas brouwerij!

Hoe ziet zo’n rondleiding eruit? We geven uitleg over wie we zijn en wát we doen, waarna we je meenemen door de brouwerij om te laten zien hóe we dat precies doen. We laten de magie achter het brouwen van bier zien; ons brouwhuis, de vergistingsruimte, de lagerruimte en de bottelarij.

En het proeven? Dat doen we ook. We hebben een proeflokaal, waarbij je vier bieren kunt proeven. Op verzoek serveren we ook Twentse lokale hapjes.

Kosten

De rondleiding en proeverij duurt bij elkaar ongeveer 1,5 uur. De kosten zijn € 9,50 per persoon. Een plankje regionale kaas en worst € 3,50 per persoon. Een food-arrangement op maat is in overleg altijd mogelijk.

Dagen en tijden rondleiding

Je kunt langskomen in de brouwerij op woensdag en zaterdag en in de schoolvakanties ook op donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur. De rondleidingen starten om 14:30 uur.

Grote groepen (minimaal 10 personen)

Wil je met je vereniging, organisatie, bedrijf of gewoon gezellig als vriendengroep onze brouwerij bezoeken? Dat kan!

In overleg is alles mogelijk. Gegarandeerd een leuk uitje! Neem contact op met rondleiding@huttenkloas.nl of bel 074-2590805.

Wanneer
  • 11 mrt - 11 sep 2020
    • elke woensdag | - uur
    • elke zaterdag | - uur
meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!