Pieter Verelst - Amai

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Pieter speelt 27 februari zijn nieuwe voorstelling ‘Amai’. Een grappige voorstelling waarbij Pieter Verelst zoals gewoonlijk een voorstelling vol humor en muzikaliteit opvoert. Amai, het is toch allemaal wat.

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt de Vlaamse comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 toerde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling Mijn broer en ik (vijf sterren in de Belgische kwaliteitskrant De Standaard) door Nederland en België. Zijn voorstelling Amai zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst en wandelende takken. Want amai. Het is toch allemaal wat.

Peter Verelst is een Vlaams acteur en cabaretier. In 2014 speelde hij bij het Groningse Noord Nederlands Toneel 'Oresteia' van de Griekse tragediedichter Aischylos. Hij kreeg een Zilveren Krekel, een nominatie voor de indrukwekkendste jeugdvoorstelling van het theaterseizoen. In datzelfde jaar won hij de juryprijs en de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2016 won Peter het Cameretten Festival. Peter studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de toneelschool in Utrecht, waar hij in 2014 afstudeerde. Ook is Verelst op de televisie te bewonderen hij speelde de hoofdrol in de kinderfilm ‘De club van Sinterklaas’, ook speelt hij een hoofdrol in het tweede seizoen van de VTM-reeks 'De Bunker'.

Wanneer
Prijzen
€ 13,00 1e rang
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!