Actief

Tourist Info Kerstwandeling Beuningen

Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen organiseert op Tweede Kerstdag een prachtige kerstwandeling door het (winter)landschap rondom Beuningen met onderweg het geluid van de midwinterhoornblazers.

Op tweede Kerstdag wordt er een wandeling georganiseerd i.s.m. de midwinterhoorblazers. De start is bij Café Restaurant 't Sterrebos in Beuningen. De winterwandeling verloopt voor meer dan 80% over het prachtige landgoed van Singraven en onderweg hoor je het geluid van de midwinterhoorn. Door het 'hopelijk' witte Sterrebos en Borgbos leidt de route naar Huis Singraven. De Dinkel is hierbij onze gids. Aangekomen bij het grote toegangshek gaan we via de oprijlaan voor het huis langs en maken een stop in de tuinloods voor een warme drank.

Een tweede stop maken we op het erf van de 'Nieuwe Borg' aan de Borgbosweg voor een hapje. Vervolgens gaan we terug naar Beuningen en sluiten de wandeling af bij ’t Sterrebos.↵ De routes zijn 7 of 9 km. Onderweg kun je nog kiezen of je de lange of korte route wandelt.

Deelname € 6,50 voor volwassenen en kinderen € 3,50. Starten tussen 10.00-12.30 uur.

Aanmelden voor deze wandeling kan op de homepage van deze website middels het aanmeldformulier. Indien je gebruik wilt maken van onderstaande activiteiten kan dit ook via het formulier worden aangemeld.

Opgave bij de start ook nog mogelijk.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 6,50
Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 3,50