Het Introductieconcert is een bekend onderdeel van de introductieweek voor studenten van o.a. Saxion Hogeschool en Universiteit

Introductie​concert Enschede

Het nieuwe studiejaar wordt op feestelijke wijze ingeluid met een geweldige line-up dit jaar! Het Introductieconcert wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE), Universiteit Twente, Saxion, Metropool en Enschede Promotie.

Het introductieconcert is een gezamenlijk onderdeel van de introductieperiode van Saxion en Universiteit Twente. Aankomende studenten van de Universiteit Twente maken tijdens de Kick-In kennis met de campus, studeren, de stad en het studentenleven in Enschede. Onder de noemer INTRO van Saxion maken jongeren deze week kennis met het studentenleven, Enschede en alles wat de student nodig heeft. Als gezamenlijk onderdeel van de introductie wordt het Introductieconcert georganiseerd.

Het Introductieconcert wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE), Universiteit Twente, Saxion, Metropool en Enschede Promotie.

Line-up Introductieconcert Enschede 2023

Ook in 2023 zijn er weer prachtige namen aangekondigd! Vanaf 19:30 uur zullen de volgende acts het podium beklikken:DJ duo The Heartbreaks
MaartjeClaudeFlemmingPrins S. en De Geit.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis