Tuckerville is ook in 2023 terug op Rutbeek!

Tuckerville

Zin in een mooie afsluiter van het festivalseizoen? Tijdens Tuckerville wordt het Twentse land omgetoverd in een sfeervol, warm en ongedwongen festival, waar popmuziek met folk-, roots- en Americana-invloeden door de speakers klinkt.

Rocken, zwijmelen, meezingen of juist nieuwe talenten ontdekken? Op Tuckerville kan het allemaal! Daarnaast kun je je culinair laten verwennen bij één van de vele foodtrucks of je laten verrassen door het kinderprogramma van Kidsville, met o.a. een escaperoom, hout frituur, paarden- en trekkerraces.

Tijdens het festival wordt er optimaal gebruik gemaakt van de natuurrijke omgeving van Het Rutbeek. Wat dacht je van intieme eethoekjes onder een groen dak van bladeren, schommels in de bomen en een campfire-hangout aan het water? Er zijn meerdere grote podia, maar ook diverse kleine, intieme area’s met de beste pop, folk, country, americana en rootsmuziek. Tuckerville Enschede line-up 2023

De line-up is bekend! Onder andere de volgende artiesten komen naar Enschede:Ilse DeLange, BLØF, Chef'Special, Young Gun Silver Fox, Gavin James, Bökkers, Rowwen Hèze, Meauen nog vele anderen.

Bekijk hier de volledige line-up.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 69,00