Filmhuis Denekamp: jeugdfilm "Bigfoot Junior"

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De dertienjarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Entree: € 5,- per kind. Aanvang: 14.30 uur. Kidshap bij ’t Peerke: Patat met appelmoes, snack en verassing voor € 4,00

Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA. Terwijl vader en zoon samen de verloren tijd proberen in te halen komt Adam erachter dat hij net als zijn vader beschikt over speciale superkrachten. Maar wat Adam en zijn vader niet weten, is dat HairCo hen op de hielen zit en Adams zoektocht hen rechtstreeks naar Bigfoot heeft geleid.

Kidshap bij ’t Peerke: Patat met appelmoes, snack en verassing voor € 4,00 (graag reserveren 0541-745300)of

Datum: vrijdag 21 februari
Aanvang: 14:30 uur
Toegang: € 5,00 (incl. consumptie)

U KUNT HIER UW ONLINE KAARTEN KOPEN

Wanneer
Prijzen
€ 7,50 Entreeprijs
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!