Rondleiding

GEANNULEERD Stadswandeling Delden

Waar hebben de oude stadspoorten gestaan? Wie was graaf Carel George van Wassenaer Obdam? Het antwoord op deze vragen en nog veel meer, kun je verwachten als je deelneemt aan de Stadswandeling door het historische centrum van Delden.

Op oude kaarten is te zien hoe Delden zich ontwikkelde binnen de middeleeuwse verdedigingswallen. Maar de geschiedenis van Delden gaat pas echt voor je leven als je luistert naar de uitleg van één van de enthousiaste gidsen.

De stadswandeling is een boeiende tour voor zowel toeristen als inwoners. Ook als inwoner hoor je ongetwijfeld iets nieuws! Vanwege de situatie is reserveren deze zomer noodzakelijk. Wil je met een gids op pad? Reserveer dan tijdig bij de VVV via 074-3766363. Data en tijden zijn op afspraak. Een wandeling duurt 90 minuten. De kosten bedragen € 4 per persoon, van te voren te betalen bij de VVV. Ook worden de volgende maatregelen in acht genomen: onder andere 1,5 meter afstand houden van elkaar, maximaal 8 personen per wandeling en reserveren is noodzakelijk.

Wanneer

1 jul - 31 okt 2020
  • dagelijks

Prijzen

Deelnameprijs
€ 4,00