Afgelast: Film “The Florida Project” in de Stiftsschool

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op woensdag 1 april 2020, om 19.30 uur, wordt in de Stiftsschool de film The Florida Project vertoond. De vertoning wordt kort ingeleid door de heer Timon Meynen (filosoof en psycholoog). Na afloop is er gelegenheid iets te drinken en na te praten. Toegang gratis, vrijwillige bijdrage na afloop.

“Moonie woont met haar moeder in een goedkoop motel onder de rook van Disney World. Door haar ogen is het een pastelroze kasteel, met om iedere hoek een nieuw avontuur. Van wat haar moeder elke dag moet uithalen om weer een overnachting te kunnen betalen krijgt haar dochter niet veel mee. De film weet die twee realiteiten knap met elkaar te verenigen.” Regie: Sean Baker; speelduur 111 minuten.  Een kleurrijk, indringend drama, waarin een sprankje hoop schuilt.– Volkskrant  Er is in deze film heel veel te kijken. Tot het barst. En je hart verscheurt. – ●●●●● – NRC 

Wanneer
meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!