Rondleiding

Kerstzondag bij Watermolen Frans

Zondag 22 december is Watermolen Frans helemaal in kerstsfeer. Bezoekers kunnen een broodje bakken bij de vuurkorf en een kijkje nemen in de molen, waar de molenaar het rad laat draaien.

et geschal van de midwinterhoorn maakt de sfeer compleet. Een mooi moment om een kijkje te nemen én te combineren met één van de winterwandelingen vanaf de watermolen. Watermolen Frans is open tussen 12.00 en 16.00 uur.

Watermolen Frans zien draaien is een spektakel. De vrijwillige molenaar kan hier mooie verhalen over vertellen. Extra leuk is dat de watermolen helemaal in kerststemming is. Kinderen kunnen marshmallows of broodjes maken bij de warme vuurkorven en een midwinterhoornblazer laat zijn kunsten horen. De versierde kerstboom maakt het winterse kerstplaatje compleet.

Winterwandelingen

Het bezoek aan Watermolen Frans is prima te combineren met een mooie winterse wandeling in de omgeving. Download de wandelapp van Landschap Overijssel, www.landschapoverijssel.nl/wandeleninoverijssel en ontdek de mooiste wandelingen in het Dal van de Mosbeek.

Praktische informatie

Watermolen Frans is open tussen 12.00 en 16.00 uur. Toegang is gratis. Parkeren kan bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis