Najaarsstoomdagen

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Dit jaar begint de Najaarsstoomdag al op zaterdag. Vandaar nu Najaarsstoomdagen. Het programma is vanwege COVID-19 niet zo uitgebreid als normaal, maar toch met veel leuke activiteiten.

Zo kunnen kinderen bouwen met LEGO, hebben we een uitverkoop van spoor gerelateerde boeken en nostalgisch speelgoed, introduceren we onze gloednieuwe Vriendenpas, kan er een speurtocht met Jack de stationskat gedaan worden, kun je je verkleden als machinist of conducteur en hebben we voor de eerste 100 kinderen een leuke verrassing!

Veel stoom in actie

Ondanks de nog geldende maatregelen inzake Covid-19 doet Museum Buurtspoorweg er alles aan om niet alleen een mooi, maar vooral een veilig programma voor iedereen te organiseren. Dat houdt in dat ze dit jaar alleen het eigen materieel inzetten. Dat is echter meer dan genoeg om een dag bomvol stoom in actie te kunnen realiseren, waarbij de treinen uiteraard volgens een uitgebreide dienstregeling gaan rijden. In station Boekelo dit jaar helaas geen modelbanen, maar kinderen kunnen er naar hartenlust spelen met LEGO.

Wanneer
  • -
  • -
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Haaksbergen Promotie/VVV.
Zoek advies!