Kerstdiners in het Aardehuis

Chefkok Edith Kostelijk serveert in december meerdere feestelijke 5-gangen Diners in haar Huiskamerrestaurant bij de Aardehuizen in Olst.

Chefkok Edith Kostelijk serveert op vrijdag 13 en zaterdag 14 december een feestelijk 5-gangen Diner in haar Huiskamerrestaurant bij de Aardehuizen in Olst. Ook op Kerstavond 24 december en 1e Kerstdag kunt u genieten van een Kerstmenu samengesteld met de mooiste biologische ingrediƫnten van lokale boeren. Stoofpeertjes uit Olst, groenten van buurmanTeun van zijn land in Raalte, zuivel uit Lettele, fruit van Overkempe. "Vaak ben ik dagen aan het verfijnen met een gerecht. Mijn keuken lijkt dan wel een laboratorium. Pas als het volledig in balans is en het de juiste combinatie van smaak, geur en textuur heeft is het recept klaar" aldus kok Edith Kostelijk.

Het Kerstdiner vindt plaats in de huiskamer van het Aardehuis in Olst. De hele wijk is gebouwd door de bewoners zelf, met gebruik van autobanden en strobalen. De evengoed luxe woningen zijn een bezoek waard en inspireren menigeen. Tussen de gangen door neemt Edith haar gasten mee op rondleiding door de wijk en het huis.

Kom de sfeer en de mooie gerechten proeven en ga mee op toer door de wijk tijdens de bijzondere Kerstdiners deze decembermaand. Het

Wanneer

Prijzen

Prijs op verzoek