De Zwolse carnavalsbeurs 2020

Op zaterdag 18 januari 2020 wordt de jaarlijkse Zwolse Carnavalsbeurs georganiseerd in Zalencentrum SIO te Zwolle.
De Beurs van, voor en door carnavalsvierders.

De ZWOLSE CARNAVALSBEURS in wijkcentrum SIO in Zwolle op 18 januari 2020

Op zaterdag 18 januari 2020 wordt de jaarlijkse Zwolse Carnavalsbeurs georganiseerd. De Beurs van, voor en door carnavalsvierders. Net als de vorige editie wordt de beurs gehouden in wijkcentrum SIO aan de Thorbeckelaan 2 te Zwolle.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar op de beurs!

Zowel Carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers als hobbyisten kunnen deelnemen. Het is dus een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld je kast met al je oude Carnavalskleren en -spullen eens flink op te ruimen.

Je kunt als deelnemer aan de beurs één of meerdere tafels/grondplekken huren • 1 tafel/grondplek is 20 Euro per stuk ( 7 munten) • 2 tafels/grondplekken 30 euro (10 munten) • 3 tafels/grondplekken 40 euro (14 munten) U kunt kiezen voor 1 tafel van 120 x 80cm met daarnaast ruimte voor een kledingrek of voor een grondplek van 2 meter breed.

De opbrengst van de spullen die je verkoopt zijn allemaal voor je EIGEN KAS. Als het even kan moet het natuurlijk wel iets met Carnaval te maken hebben.

Informatie over de beurs kun je vinden via: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle en voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: carnavalsbeurszwolle@gmail.com. Aanmelden als standhouder kan ook via het dit emailadres.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis