Zwolse Vogelmarkt

Op 29 februari is het weer een gekwetter van jewelste in de Zwolse IJsselhallen. Tijdens de Zwolse Vogelmarkt kunnen liefhebbers uren ronddwalen langs de vele, wettelijk toegestane, vogels die te koop worden aangeboden.

Strenge controle De aangevoerde vogels worden streng gecontroleerd. Indien de vogels niet voldoen aan de vereiste condities worden ze bij de ingang geweigerd. Bovendien zijn er de gehele dag twee dierenartsen aanwezig, die alles nauwlettend in de gaten houden. Op de Zwolse Vogelmarkt mag niet uit lopers verkocht worden. Vogels dienen in deugdelijke kooien te koop aangeboden worden en de kooien mogen niet overbevolkt zijn. Hier wordt streng op toegezien.

Internationale belangstelling De Zwolse vogelmarkt staat internationaal hoog aangeschreven. Er wordt belangstelling getoond vanuit verschillende landen, waaronder België, Duitsland, Italië, Engeland, Frankrijk en Denemarken.

Zwolse Vogelmarkt De markt heeft een oppervlakte van maar liefst 10.000 vierkante meter en 2.300 strekkende meter aan schragen. Naast de enorme collectie vogels zijn er diverse stands waar je alle informatie over vogels, en alles wat daarbij hoort, kunt krijgen. Er zijn stands met boeken, volière benodigdheden en diverse soorten zaden. Uiteraard kun je, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, andere vogelliefhebbers ontmoeten.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 8,00

Voorverkoop E-tickets: €7,00

Kassa verkoop: €8,00

Kinderen tot 6 jaar gratis

Parkeren: €7,00