Smokkeltour Overdinkel in elektrokar voorlopig AFGELAST

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Tijdens deze 2½ uur durende rit mét gids in deze kleurrijke elektrokar (eventueel afgesloten), maak je kennis met het smokkelverleden en de natuur in het buitengebied van Overdinkel en Losser.

De Smokkeltour in Overdinkel gaat vanaf april weer van start. De gehele zomer tot en met oktober wordt er elke zaterdag gereden. Het vertrek is om 13.30 uur bij ’t Trefhuus, Prins Hendrikstraat 1 in Overdinkel. Ook op andere dagen kunnen groepen gebruik maken van deze kar, voor familie uitstapjes, buurtfeesten e.d. reserveringen in overleg.

De elektrokar is nu uitgerust met een vernieuwde aanhanger, deze is qua design aangepast aan het voorste voertuig. Er is plaats voor 11 passagiers of 10 passagiers en 1 passagier in een rolstoel. De ruimtes kunnen afgesloten worden en voor een koude periode is er verwarming aan boord. Onderweg stopt het voertuig regelmatig bij historische plekken en worden verhalen en anekdotes verteld door de gids. De Smokkeltour voert deelnemers langs het smokkelverleden van het Twentse grensgebied. De route loopt vlak langs de grens. Op de Dubbeleweg bijvoorbeeld staan de huizen aan de ene kant van de weg in Nederland en aan de andere kant in Duitsland.

De route gaat verder o.a. door het prachtige Gerardus Majella Park, natuurgebied de Zandbergen.

De kosten bedragen € 16,-- voor volwassenen , kinderen t/m 12 jaar € 7,50 per persoon, inclusief koffie of thee met iets lekkers onderweg.

Maximaal 11 personen (en 1 persoon/rolstoel)

Meer informatie en reserveren bij Tourist Info De Lutte-Losser via telefoonnummer 0541-551160. Of kijk op: visitdeluttelosser.nl

Wanneer
  • 4 apr - 31 okt 2020
    • elke zaterdag | uur
Prijzen
€ 16,00 Entreeprijs
€ 7,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist info De Lutte-Losser-Beuningen.
Zoek advies!