AFGELAST - Bosvogels op het landgoed Twickel

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Twickel is een uniek historisch landgoed in Twente, ontstaan in de middeleeuwen.
Een landgoed van maar liefst 4.100 hectare groot. In het parkbos met haar eeuwenoude eiken, beken en houtwallen kun je natuurlijk andere vogels verwachten dan in het open veld of bij het water.

We gaan deze morgen opzoek naar typische vogels van bossen: Kuifmees, Goudhaan, Fluiter, Appelvink en natuurlijk alle spechten soorten. Speciaal de Middelste bonte specht is hier te vinden. Maar wie weet vinden we ook de Bosuil nog die eind maart al bijna de eerste eieren uitgebroed kan hebben. Meenemen: verrekijker, vogelboek

Wanneer
  • -
meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door .
Zoek advies!