Oldenzaal het jaar van de Glimlach

Carnavaleske Kinderwagen optocht

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Wat, is het alweer zover? Jazeker? Jij mag je ook dit jaar weer aanmelden voor de Carnavaleske Kinderwagen optocht. Hét feestje voor jong en oud, waar niks te gek is en waar gezelligheid voorop staat.

Heb jij al eens meegedaan, dan hoeven ze je niks meer uit te leggen. Weet je nog niet hoe deze beleving eruit ziet? Laat je dan verrassen!

De illustere carnavalsvereniging Het Pats, is verantwoordelijk voor de ludieke Carnavaleske Kinderwagen Optocht (CKO) op de vrijdagavond van het carnavalsweekend, gevolgd door het illustere Pats Boem-feest in de feesttent op de Groote Markt.

Meedoen maakt de avond nog leuker. Wat heb je daarvoor nodig? Inschrijfgeld? Nee hoor. Andere voorwaarden? Nee, alleen een goed humeur, gevoel voor gezelligheid en als je een beetje creatief bent, een mooi versierde kinderwagen met thema. Simpel toch? Daar houden ze van! Enthousiast geworden? Met je dan aan via de website Klik hier

. Optocht en tentfeest zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Ook nemen diverse kapellen deel aan de optocht. Deelnemen aan de CKO op vrijdagavond is nog altijd mogelijk met een carnavalesk opgetuigde kinderwagen, bolderkar of andersoortig ongemotoriseerd voertuig van vergelijkbare omvang. Opgeven of vragen hoe en wat kan via

Programma: 18:30 uur: Verzamelen bij Stadstheater de Bond 19:00 uur: Aankomst jeugdprinsen, Pats & Boem en burgemeester in de carnavalsbus 19:30 uur: Met de bonte stoet trek je onder leiding van Prins Pats en Sik Boem door de straten van Oldenzaal. 20:15 uur: Eindbestemming is de feesttent op de Groote Markt.

Na de optocht is er de prijsuitreiking voor de kids:
* Mooiste wagen * Enthousiaste groep * Beste Motto

Wanneer
  • -
Prijzen
gratis Entreeprijs
meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Oldenzaal.
Zoek advies!