Samen zingen met vrienden in de kroeg

PubKoor Zwolle op 21 februari

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Samen met vrienden in de pub, 3-stemmig popliedjes instuderen voor een youtube-filmpje. Iedereen die van gezelligheid én lekker zingen houdt, kan meedoen.

PubKoor Zwolle op 21 februari in Irish pub

Steeds meer mensen raken enthousiast van het gezellige idee van het PubKoor om met elkaar in korte tijd popliedjes in te studeren en samen te zingen. Het groeiende aantal bezoekers kan terecht in de Irish Pub Sally O’Briens aan het Bethlehemkerkplein in Zwolle.

Het simpele idee achter het PubKoor slaat enorm aan: Met een biertje, wijntje of frisje in de hand onder leiding van drie zangeressen en een gitarist, twee bekende popliedjes driestemmig aanleren. In ongeveer een half uur de stemmen instuderen en dan samen voor een youtube-filmpje. “We zijn nu ruim een jaar bezig met de PubKoor-avonden en het slaat echt aan. Samen zingen vinden veel mensen leuk, maar niet iedereen wil wekelijks naar een vaste koorrepetitie-avond,” vertelt Marinka van Zwieten. Samen met Heleen Greeve, Sonja Boot en Jeffrey Timmerman organiseert zij voor de zesde keer een PubKoor-avond. “We houden de PubKoor-avonden speciaal in de voorjaarsvakantie zodat ook mensen die wel bij een koor zitten tijd hebben en mee kunnen doen.” Dat het carnavalsweekend is levert geen probleem op. “Bij Sally’s wordt geen carnaval gevierd, dus mensen die geen zin hebben in de carnavalsdrukte kunnen mooi bij ons terecht. En we zingen geen carnavalshits, maar gewoon leuke popliedjes,” vult Marinka aan. Het PubKoor Zwolle biedt op vrijdag 21 februari de mogelijkheid om lekker samen, met vrienden in de pub, liedjes in te studeren. Iedereen die van gezelligheid én lekker zingen houdt, kan meedoen, je hoeft geen koorervaring te hebben, en het is voor jong en oud. De toegang is gratis, maar kom op tijd, we beginnen om 20.00 uur en vol is vol. Inloop vanaf 19.30 uur bij Sally O’Briens, Bethlehemkerkplein 46, in Zwolle.

Wanneer
Prijzen
gratis Entreeprijs
meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!