Uurtje Cultuurtje

Libero Strijkorkest + Latin Trio

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het prachtige Libero-strijkerscollectief gaat t.g.v. de afsluiting van ons 9de seizoen de samenwerking aan met de virtuoze Spaanse Pianist Henán Milla, alsmede de Cubaanse musici Carlos Cano (Dwarsfluit) en Yuvisney Aguilas (Latin Percussie).

Het prachtige Libero-strijkerscollectief gaat t.g.v. de afsluiting van ons 9de seizoen de samenwerking aan met de virtuoze Spaanse Pianist Henán Milla, alsmede de Cubaanse musici Carlos Cano (Dwarsfluit) en Yuvisney Aguilas (Latin Percussie). Voor deze ongebruikelijke cocktail van klassieke strijkers en latin/Jazz musici zijn spectaculaire  arrangementen geschreven door vooraanstaande arrangeurs als Paquito d’ Rivera en Ernesto Halffter. Together they will surely rock the boat in a delicious crossover journey!

Wanneer
  • -
  • -
Prijzen
€ 12,50 Entreeprijs
meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!