Kinderactiviteit in de voorjaarsvakantie

Iedere vakantie iets te doen bij De Strandhoeve

Op donderdag 20 februari organiseren wij een vakantie activiteit voor kinderen. Wandklimmen, boogschieten, blaaspijpschieten, springkussen en schminken v.

Op donderdag 20 februari kunnen kinderen bij De Strandhoeve (bij Blokzijl) deelnemen aan verschillende sportieve activiteiten! Zij kunnen wandklimmen, handboogschieten en blaaspijpschieten.

Blaaspijpschieten is een eeuwenoude techniek uit de tropen in een modern jasje. De blaaspijp gaat de uitdaging met de longen graag aan! Richtingsgevoel en krachtig uitblazen zijn belangrijk. Dit is een activiteit die erg geschikt is voor kinderen. De Strandhoeve beschikt over een klimwand, welke deze middag ook door kinderen beklommen kan worden! Voor de jongere kinderen is er een springkussen en zij kunnen zich laten schminken.

Iedere vakantie iets te doen! Bij De Strandhoeve wordt er elke vakantie een activiteit georganiseerd voor kinderen. In de kerstvakantie werd er een levensgrote knikkerbaan gebouwd. De voorjaarsvakantie staat in het teken van sportieve activiteiten. Voor de activiteiten in de volgende vakanties kan de website van De Strandhoeve in de gaten gehouden worden óf de Facebookpagina van De Strandhoeve. Bij alle activiteiten is ervaren begeleiding van De Strandhoeve aanwezig en krijgen de kinderen duidelijke instructies. Van te voren aanmelden is niet noodzakelijk, maar kan wél via info@destrandhoeve.nl of via Facebook.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 5,00

Entree incl. 1x ranja. Ouders betalen geen entree