Afgelast

Pianotrio Odayin

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het trio legt zich toe op pianotrio’s uit verschillende stijlperiodes, van klassiek tot vroegmodern, van Mozart en Beethoven tot de 20e eeuw.

Het Odayin trio werd in 2015 opgericht door Hrayr Ter-Sargsyan (viool), Hanke Scheffer (piano) en Noam Staal (cello). Sindsdien treden ze door heel het land op en debuteerden ze in 2018 op radio 4 Opium. De naam Odayin betekent lucht en is een verwijzing naar de Armeense achtergrond van de violist, Hrayr.

Over de muzikanten

Hanke Scheffer (piano)
Zij behaalde in 2016 haar diploma voor de Bachelor Klassiek Piano. Zij studeerde bij Frank Peters aan het ArtEZ conservatorium te Zwolle. Momenteel volgt ze haar Masterstudie bij Frank van de Laar. Met haar piano duo Laverman & Scheffer speelt ze voornamelijk hedendaagse klassieke muziek.

Hrayr Ter-Sargsyan (viool)
Geboren in Armenië, maar nu 10 jaar woonachtig in Nederland. Hij won diverse prijzen en drie jaar geleden studeerde hij af aan het conservatorium in Zwolle. Hrayr is lid van het Libero Strijkorkest en is regelmatig vervanger bij het Van Wassenaer Consort. Daarnaast is hij als viooldocent verbonden aan Kaliber Kunstenschool waar hij met veel plezier aan kinderen en volwassenen les geeft.

Noam Staal (cello)
Op zesjarige leeftijd begon hij met cello spelen. Hij studeerde in Den Haag en Amsterdam, brak zijn cello studie tijdelijk af, haalde een bachelor in geschiedenis, en keerde terug naar de muziek, naar het conservatorium van Zwolle waar hij in 2017 zijn master afrondde bij docent Karlien Bartels.
Noam Staal is mede-oprichter van het Libero strijkorkest, speelt als freelancer bij verschillende andere orkesten, geeft zo veel mogelijk kamermuziek concerten, dirigeert een klein strijkorkest in Zwolle en geeft met veel plezier celloles. In November 2019 speelt hij met de Nederlandse Reisopera Tchaikovskis meesterwerk Jevgenn Onegin.

Tijdens het concert op 27 maart zullen zij een stuk van Beethoven en een stuk van Johannes Brahms ten gehore brengen.

Wanneer
  • -
Prijzen
€ 7,50 Entreeprijs
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!