Afgelast

Jamsessie XL

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Elke laatste donderdagavond van de maand gaan de stoelen aan de kant en wordt het podium bij Studio 15 vrijgemaakt voor de maandelijkse Jamsessie.

Op normale dagen is Studio 15 bedoeld voor jongeren van 12 tot 30 jaar, maar tijdens de Jamsessie zijn we toegankelijk voor alle leeftijden.

Tieners die al een aardige noot kunnen spelen zijn welkom, maar ook oudere muzikanten zijn van harte welkom om te laten zien wat ze in huis hebben. Zo leert oud en jong van elkaar. En speel je helemaal niks maar wil je gewoon lekker luisteren of een drankje doen aan de bar? Dat kan natuurlijk ook.

Wanneer
  • 27 feb - 26 nov 2020
    • elke laatste donderdag van de maand | - uur
Prijzen
gratis Entreeprijs
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!