Het grootste indoor Springkussen Festival van Nederland voor kinderen van 2 t/m 12 jaar.

Springkussen Festival

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat alle evenementen afgelast moeten worden in verband met het Corona-virus. Ook zijn publieke locaties waar bijeenkomsten plaatsvinden zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden gesloten en afgelast. De maatregelen gelden voorlopig tot 1 juni 2020. We raden iedereen aan om via onze website naar de website van het evenement/locatie te gaan en goed van tevoren te informeren of het evenement zal plaatsvinden en/of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Hangar11 verandert vijf dagen lang in één groot speelparadijs voor kinderen. Er kan gedanst worden tijdens de kinderdisco, je kunt een knotsgek kapsel laten maken in de kappershoek en je kunt geschminkt worden als je favoriete held. Ben je op zoek naar meer actie, dan kun je klimmen in de Spider slide of over de 55 meter lange stormbaan gaan. Daarnaast is het mogelijk om op de foto te gaan met gave legertrucks en een echte straaljager!

Deze editie is er ook een echte lasergame ruimte. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen lasergamen in het legerthema, met super vette obstakels! Weet jij de lasers te vermijden en de tegenstanders te verslaan?

Familiedag voor jong en oud

Terwijl de kids hun energie kwijt kunnen op de springkussens en zich vermaken bij de verschillende activiteiten, kunnen de ouders lekker eten en drinken op het cateringplein. De hele hangar wordt voorzien van gratis Wifi, dus even je e-mails checken is geen probleem. Naast koffie zijn er ook broodjes en snacks en is er dit jaar weer een overheerlijke Springbox te verkrijgen. De entree voor bezoekers vanaf 18 jaar is gratis, wat zorgt voor een echte familiedag.

Ook voor de allerkleinsten

Voor de jongste bezoekers is er een speciale peuterhoek ingericht. Zo weet je als ouder in ieder geval zeker dat jouw kind rustig kan spelen.

Overige informatie

Parkeren en Wifi is gratis.

Wanneer
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
Prijzen
€ 9,50 Entreeprijs

Prijzen
Entree online ticket early bird € 8.50
Entree online ticket € 9.50
Entree ticket aan de kassa € 9.50
Entree vanaf 18 jaar Gratis

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Twente Marketing.
Zoek advies!