door Toonkunstkoor Caecilia en het Orkest van het Oosten

Matthäus-Passion - JS Bach

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De 76e Matthäus-Passion van Toonkunstkoor Caecilia Zwolle
met medewerking van Heleen Koele (sopraan), Eske Tibben (alt), Leon van Liere (tenor), Pieter Hendriks (bas), Seil Kim (evangelist), Berend Eijkhout (Christus) en het Orkest van het Oosten.
Onder leiding van dirigent Iassen Raykov.

Matthäus Passion door Toonkunstkoor Caecilia in Zwolle

Ook dit jaar voert Toonkunstkoor Caecilia de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach uit in de Dominicanenkerk te Zwolle. Het geheel staat onder leiding van dirigent Iassen Raykov en wordt begeleid door Het Orkest van het Oosten. De solisten zijn: Heleen Koele (sopraan), Eske Tibben (alt), Leon van Liere (tenor), Pieter Hendriks (bas), Seil Kim (evangelist), Berend Eijkhout (Christus) Sander van den Houten en Marike Tuin. Soprano in ripieno: Jongenskoor Dalfsen.

Kaarten zijn te koop via de leden van Caecilia, bij boekhandel Westerhof en Goedhart Boeken. Of via www.caeciliazwolle.nl.

Wanneer
Prijzen
€ 35,00 Entreeprijs

35 euro en 29 euro voor tot 27 jaar

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!