Icare Ledenvereniging organiseert Vitali-tijd

Vitali-tijd | Volop inspiratie voor een gezonde leefstijl op 27 februari in Zwolle

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Fit en vitaal zijn en blijven, meer energie hebben en gezond leven. Daarover gaat ‘Vitali-tijd’, een avond vol inspiratie over beweging en gezonde voeding van Icare Ledenvereniging. Bekende sprekers zoals Gerard Kemkers en Gerard Nijboer laten de aanwezigen ervaren hoe je gezond en vitaal kunt blijven.

Fit en vitaal zijn en blijven, meer energie hebben en gezond leven. Daarover gaat ‘Vitali-tijd’, een avond vol inspiratie over beweging en gezonde voeding op donderdagavond 27 februari in Zwolle. Tijdens dit gratis te bezoeken evenement van Icare Ledenvereniging in Theater Buitensoos laten bekende sprekers zoals Gerard Kemkers en Gerard Nijboer je ervaren hoe je gezond en vitaal kunt blijven. In maart en april komt Vitali-tijd naar Assen en Hoogeveen.

Voorzitter van de avond is schaatskampioen en -coach Gerard Kemkers. Om 19.30 uur trapt hij de avond af met zijn gouden tip: 'Houd balans, beweeg!'. En dan gaat het wat hem betreft niet alleen over bewegen en gezonde voeding, maar ook over voldoende slaap en ontspanning. Het is vrij eenvoudig om meer te bewegen, zo stelt oud-topsporter en kampioen marathonlopen Gerard Nijboer deze avond. Bijvoorbeeld door boodschappen te doen op de fiets of de kinderen lopend naar school te brengen. Dan komen de eerste succesjes snel en kom je vanzelf verder.

Proeverij ‘Is het eigenlijk wel normaal wat wij eten?’ Die vraag beantwoordt voedingsdeskundige Jan Buining. Hij houdt een spiegel voor over ons eetgedrag en geeft suggesties voor gezonde alternatieven. Aan het eind van de avond is er een proeverij van gezonde hapjes. Ook gewichtscoach Mieke Kosters van Skinnyminds vertelt deze avond over afvallen en het veranderen van je eetgedrag. Tot slot laat sportarts Hans de Vries je ervaren waarom bewegen zo belangrijk is en ook nog eens heel leuk. De bezoekers van Vitali-tijd komen deze avond bovendien zelf in actie.

Gratis toegang Vitali-tijd begint donderdag 27 februari om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. De avond is in Theater Buitensoos in Zwolle, Stationsplein 1. Aanmelden kan via ledenvereniging.nl/vitalitijd-zwolle. Bellen kan ook: 088 - 383 20 20. De avond is gratis voor leden en niet-leden van Icare Ledenvereniging. Na afloop krijg je een goedgevulde goodiebag.

Wanneer
  • -
Prijzen
gratis Entreeprijs

Gratis toegang

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Zwolle Marketing.
Zoek advies!