Een triathlon op de campus van de Universiteit Twente.

UT-Triathlon

Op zondag 26 september wordt de UT-Triathlon georganiseerd. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op de campus van de Universiteit Twente.

De UT triathlon is een 1/8 triathlon, waarbij het parcours dwars over de campus gaat. Er wordt 500 meter gezwommen, 20 km gefietst en 5 km gelopen. De wedstrijd kan individueel, in teams of als estafette (duo's of trio's) worden afgelegd en is voor zowel beginnende als gevorderde triatleten een mooie wedstrijd om aan deel te nemen. Kom jij mee doen of moedig jij de deelnemers aan?

De deelnemers zullen achtereenvolgend zwemmen, wielrennen en hardlopen over de campus. Dit jaar is de UT-Triathlon onderdeel van de Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) en zal er een aparte categorie voor studenten zijn, waar zij met elkaar de strijd aan kunnen gaan.

Inschrijven voor het NSK of de 1/8e afstand, individueel, in team of in estafettevorm, is mogelijk tot 5 september 2021 via de website. Voor kinderen/jeugd zal er een aparte afstand georganiseerd worden. Ook zij kunnen zich inschrijven via de site.

Wanneer

-