Unieke excursie

Kom binnen kijken bij Kasteel Eerde

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Geniet van historie, cultuur en landschap tijdens deze unieke excursie op Landgoed Eerde. De gids neemt je mee door de geschiedenis van Landgoed Eerde met mooie verhalen over de indrukwekkende schilderijen, Gobelins en kasteeltuin.

Samen met de gids wandel je ongeveer één uur door de kasteeltuin, langs het bloem mozaïek en de boomgaard. Buiten de poort neemt de gids je mee naar het parkbos voor een bezoek aan het rococo-vak en het Quinconce-vak. Hij laat zien hoe uniek Eerde is met de bijzondere landschapselementen, zoals de lanen, de zichtassen en tuinontwerpen. Daarna breng je een bezoek aan de recent gerestaureerde bel-etage van het Kasteel. Het Kasteel en de kasteeltuin wordt slechts enkele keren per jaar opengesteld voor een rondleiding met gids. Maak gebruik van deze unieke kans om dit Rijksmonument van binnen te bekijken!

Wanneer
  • -
  • -
  • -
Prijzen
€ 10,50 Prijs voor leden
€ 15,00 Prijs voor niet-leden

Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Boek daarom tijdig via: www.natuurmonumenten.nl/salland. Verschillende tarieven voor leden/niet-leden.

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Vechtdal Marketing.
Zoek advies!