Dikke dames schilderen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

In deze korte workshop van 3 uur maakt u uw eigen “Dikke Dame of Dikke Kok” schilderij van 40 x 50 cm met aqrylverf. U hoeft niet creatief aangelegd te zijn want wij werken met transferpapier. U kiest een afbeelding van een Dikke Dame en trekt deze over op het canvas met het betreffende transferpapier. Hierna kunt u naar eigen smaak uw afbeelding inschilderen. Maar natuurlijk mag u ook uw eigen creativiteit gebruiken.

U wordt uitstekend begeleid door de docente en zij geeft, zo nodig, aanwijzingen en advies. U gaat allemaal met een uniek schilderij naar huis!

Wanneer: voor groepen op afspraak of kijk bij agenda voor geplande data Kosten € 30,- p.p. incl. canvas 40 x 50 cm, en alle materialen + koffie/thee met een koekje Tijdsduur: ca 3 uur Minimaal 6 personen

Dikke dame schilderen (dag-workshop)

Bij de dag-workshop beginnen we om 10.00 uur met koffie en gebak en krijgt u uitleg van de docent. Daarna starten we met het schilderen van uw Dikke Dame of Dikke Kok. Er wordt gewerkt op een groot doek van ca. 50 x 70 cm. Ervaring met schilderen is niet nodig want wij hebben voldoende voorbeelden voor inspiratie en u wordt uitstekend begeleid door de docente. Tussen de middag staat er een verzorgde lunch voor u klaar. Rond 16.00 uur sluiten we de workshop af.

Wanneer: voor groepen op afspraak Tijd: 10.00 – 16.00 uur of anders in overleg Kosten zijn € 65,- p.p., incl. alle materialen, lunch en koffie/thee met taart.

Opgeven kan via door bellen of appen naar 06-53924987 of mail naar info@kampboer.nl

Wanneer
  • -
Prijzen
€ 30,00 Entreeprijs Volwassenen

Inclusief canvas van 40x50 cm, alle materialen, koffie/thee en een koekje

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Ootmarsum-Dinkelland.
Zoek advies!