Afgelast

Almelose Platenbeurs

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De hallen van het Stadslab op het voormalige fabrieksterrein Indië in Almelo zijn op zondag 29 maart 2020 het toneel van een grote platenbeurs.

Tientallen standhouders bieden duizenden platen (vinyl en cd’s) aan in vele genres. Van rock en country tot schlager en blues, van soul en metal tot piratenmuziek en punk; voor iedere muziekliefhebber biedt deze beurs een uitgelezen kans zijn of haar muziekverzameling uit te breiden.

De beurs op Indië richt zicht op een breed aanbod. Mensen die de originele klassiekers van bekende acts uit het verleden als ABBA, Rolling Stones, Michael Jackson of Doe Maar in huis willen halen, komen op deze beurs zeker aan hun trekken. Maar ook dance-dj’s die een aanvulling op hun collectie zoeken, weten hier ongetwijfeld iets van hun gading te vinden. En de serieuze muziekverzamelaar die altijd zoek is naar dat ene obscure collectorsitem heeft goede kans de kans te slagen op de Almelose platenbeurs. Een dj, livemuziek en een terras dragen bij aan de sfeer op de beursvloer. Een dj, livemuziek en een terras dragen bij aan de sfeer op de beursvloer.

De Almelose Platenbeurs vindt plaats op zondag 29 maart van 10.00 tot 17.00 uur in de hallen van het Stadslab aan de Haven Noordzijde in Almelo (aanrijden vanaf de Kolthofsingel!) De toegang bedraagt 3,50 euro.

LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!