AFGELAST - Kunstspoor in 't Vossenveen

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Op 29 maart is er weer een verrassend nieuw KunstSpoor. Dit keer met Bouke's Bee Boys. Drie doorgewinterde muzikanten afkomstig uit Enschede.

Zondagmiddag 29 maart speelt Bouke’s Bee Boys in ‘t Vossenveen! Bouke’s Bee Boys zijn drie doorgewinterde muzikanten afkomstig uit Enschede. De akoestische Americana en ‘Hits uit de vorige eeuw’ die dit trio brengt staan garant voor een swingende middag ! Bouke’s Bee Boys treedt vaak op tijdens festivals en is nu in de intieme sfeer van KunstSpoor te horen.

Laat u vanaf 14.30 uur muzikaal verrassen door Bep Kamphuis op gitaar en ukelele, Bouke van Ek zang en gitaar en Bert Ellenbroek op contrabas.

U kunt reserveren op de website van 't Vossenveen Albergen. Kaartjes kosten € 10,00

Komt u ook gezellig genieten van de maaltijd na afloop? De maaltijd kost € 21,00. Graag bij reserveren aangeven of u ook gebruik wilt maken van de maaltijd.

Wanneer
Prijzen
€ 10,00 Voorverkoop
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Toeristisch Glinsterend Tubbergen.
Zoek advies!