Een grensoverschrijdende toertocht voor alle fietsliefhebbers

KCC Euregio Gravel Ride

Een grensoverschrijdende toertocht voor alle fietsliefhebbers: Dat is de KCC Euregio Gravel Ride op zondag 20 september 2020 voor de 2e keer georganiseerd wordt. Samen met RTC De Stofwolk uit Eibergen, RSC Stadtlohn 1968 uit Duitsland en HTFC Haaksbergen organiseert de Ronde van Overijssel – Bike Events dit evenement. Een schitterende route door de mooiste stukjes van de Achterhoek, Twente en het westen van het veelzijdige Münsterland.

De Euregio leent zich uitstekend voor een gravelride. Juist deze regio, met een landschap van bossen, akkers, heuvels en verborgen historische smokkelroutes. Hier heb je soms echt het gevoel dat je de enige op de weg bent, dat jij alleen dit stukje land aan het ontdekken bent. En waarom zou je je dan houden aan de gebaande asfaltpaden?

Om het avontuur in goede banen te leiden hebben de mensen van de streek een zeer fraai parcours voor je uitgestippeld van 79 kilometer. Immers, de fietsers van Stadtlohn, de HTFC en De Stofwolk kennen dit gebied als hun broekzak.

De KCC Euregio Gravel Ride is voor iedereen. Of je nu op de racefiets meedoet met brede banden, op de MTB of op de gravelbike.

Klik hier om in te schrijven

Wanneer

-