Canto Ostinato – lunchconcert – reprise

Afgelast - Gebroeders Blaak

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Zowel zittend als liggend rondom twee prachtige vleugels kunt u zich overgeven aan de klanken van de ‘Canto Ostinato’ van Simeon ter Holt, uitgevoerd door het door de wol
geverfde pianoduo Martijn en Stefan Blaak. Uniek klassiek ligconcert waar u inspiratie en rust vindt. Aansluitend aan het concert verzorgt het Theaterhotel een heerlijke lunch.

Al sinds de première in 1979 is ‘Canto Ostinato’ van Simeon ter Holt een enorm succes. Dit beroemdste Nederlandse klassieke muziekstuk is om bij weg te dromen. Zowel zittend als liggend kunt u zich overgeven aan de rustgevende klanten van de ‘Canto Ostinato’, waarbij kabbelende ritmes zich ontplooien tot de mooste en ontroerendste melodieën. De componist spreekt zelf niet van een concert, maar van een ritueel, vooral omdat hij de uitvoerders vrij laat om te bepalen hoe het werk wordt uitgevoerd en hoe lang het duurt. Dit concert is dan ook toegankelijk voor iedereen, waarbij de luisteraar inspiratie en rust zal vinden; zitten op een stoel of liggend op een zelf meegebracht matje en/of kussen rondom de vleugels. Het werk is zelden tot nooit te beluisteren in Twente, en daarom des te mooier dat de door de wol geverfde uitvoerders van dit werk, pianoduo Martijn en Stefan Blaak, dit in het Theaterhotel komt spelen op twee prachtige vleugels.

Wanneer

  • -
Prijzen
€ 37,50 Entreeprijs
meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Almelo Promotie.
Zoek advies!