Wandelen rondom Bathmen

Boerenland wandeltocht 13,5 km

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Op zondagmorgen kun je wandelen in en rondom Bathmen. Deze wandeltocht heeft een recreatief en kleinschalig karakter. Er kunnen een maximaal wandelaars in groepjes van 2 of 1 huishouden aan deelnemen. Inschrijven start vanaf 18 november en is verplicht en vol = vol. Inschrijven via bathmen.nl

De organisatie heeft een leuke route van 13,5 km voor je uitgezet in en rondom Bathmen. De tocht voert je door bossen, langs beken en door het mooie Sallandse coulisselandschap. Wellicht zijn de bladeren nog mooi in herfsttinten getooid. Er is geen rustpunt onderweg. Zelf iets te eten of te drinken meenemen kan natuurlijk wel. Inschrijven is verplicht en er zijn 3 verschillende starttijden. Het is de bedoeling dat je start in het vooraf gekozen tijdsblok. Het eerste tijdsblok start om 9.00-9.30 uur, tweede 10.00-10.30 uur, laatste 11.00-11.30 uur.

Natuurlijk geldt dat u thuisblijft bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping). Ook als iemand binnen het gezin of huishouden ook koorts en/of benauwdheid heeft, dan moet u thuisblijven. Houd je aan de volgende RIVM-richtlijnen: • Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen. • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg. • Schud geen handen. • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Meelopen is op eigen risico. Hier kunt u inschrijven

Wanneer

Prijzen
€ 5,00 Entreeprijs

De kosten bedragen € 5,-- per persoon inclusief iets lekkers. Inschrijven kan vanaf 18 november. Dit kan via de website van bathmen.nl . Als u inschrijft via bathmen.nl betaal je € 1,35 extra administratiekosten per boeking.

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Stichting Bathmen Promotie.
Zoek advies!