Een magisch lichtspektakel op Vliegveld Twenthe.

Twente Light

Laat je deze winter op Vliegveld Twenthe betoveren door een magisch lichtspektakel. Duizenden lichtobjecten verspreid over zeven sprookjeswerelden vertellen het verhaal van jouw vrijheid.

Aan de hand van de 9-jarige Sara. Zij droomde weg bij een verhaal van haar opa over de oorlog, en neemt je mee op reis.

"Nog één verhaaltje dan?", vraagt Sara (9) aan opa. "Een hele bijzondere", knikt opa, en hij begint te vertellen over de bevrijding van Nederland in de Tweede Wereldoorlog. Sara is geraakt door opa's verhaal en droomt die nacht realistischer dan ooit. De hele wereld is magisch verlicht. Ze ziet de militairen waar opa over vertelde, maar ook allemaal wilde dieren, bloemen en wolken. Nog nooit was de wereld zo mooi. In die wereld neemt Sara je deze winter mee op reis bij Vliegveld Twenthe, waar honderden lichtobjecten het verhaal van de vrijheid vertellen.

Openingstijden Twente Light

Deze tentoonstelling is leuk en indrukwekkend voor alle leeftijden en is te bezoeken op donderdag tot en met zondag. In de kerstvakantie en voorjaarsvakantie en tijdens de voorjaarsvakantie is Twente Light dagelijks geopend.


Openingstijden t/m 19 december

Vanwege de huidige maatregelen kun je tot en met 19 december niet in de avond naar Twente Light. Wel hebben ze iets anders bedacht! Het is immers ook in de ochtend donker, dus gaan ze in de weekenden open.

Op 11, 12, 18 en 19 december is Twente Light geopend van 07:00-09:30 uur. Bezoek tijdens deze dagen is inclusief een ontbijt.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50