Een magisch lichtspektakel op Vliegveld Twenthe.

Twente Light

Laat je deze winter op Vliegveld Twenthe betoveren door een magisch lichtspektakel van duizenden lichtjes. Wegens succes verlengd!

Duizenden lichtobjecten verspreid over zeven sprookjeswerelden vertellen het verhaal van jouw vrijheid, aan de hand van de 9-jarige Sara. Zij droomde weg bij een verhaal van haar opa over de oorlog, en neemt je mee op reis.

"Nog één verhaaltje dan?", vraagt Sara (9) aan opa. "Een hele bijzondere", knikt opa, en hij begint te vertellen over de bevrijding van Nederland in de Tweede Wereldoorlog. Sara is geraakt door opa's verhaal en droomt die nacht realistischer dan ooit. De hele wereld is magisch verlicht. Ze ziet de militairen waar opa over vertelde, maar ook allemaal wilde dieren, bloemen en wolken. Nog nooit was de wereld zo mooi. In die wereld neemt Sara je deze winter mee op reis bij Vliegveld Twenthe, waar honderden lichtobjecten het verhaal van de vrijheid vertellen.

Openingstijden Twente Light

Twente Light is vanaf 27 januari tot en met 27 februari elke donderdag tot en met zondag geopend in de avond en in de voorjaarsvakantie zelfs elke dag! Wegens succes wordt Twente Light met twee vrijdagen en zaterdagen verlengd! 4, 5 & 11, 12 maart zal Twente Light ook geopend zijn!

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 12,50