Paddestoelendag AFGELAST

Uiteraard vragen we je om de veiligheidsmaatregelen die door de Rijksoverheid en het RIVM zijn genomen op te volgen. Ook raden we aan om de website van de locatie van tevoren te bekijken en te informeren of de locatie die je wilt bezoeken geopend is of niet.

Op zondag 18 oktober organiseert IVN Hellendoorn-Nijverdal voor de 45ste keer haar jaarlijkse Paddenstoeldag. Dit jaar bezoeken we het gebied de Noetselerberg. Met inachtneming van de Coronaregels zijn er wandelingen ’s morgens èn ‘s middags.

Rood-met-witte-stippen Onder leiding van paddenstoelgidsen gaan we op zoek naar de bijzondere kleuren en vormen in de ‘zwammenwereld’. Vinden we misschien de Sponszwam en Gele hoorntjes of halen we onze neus op voor de Grote stinkzwam? De ‘rood met witte stippen’ moet er altijd zijn. De wandelingen zijn ook zeer geschikt voor kinderen.

U kunt kiezen Er zijn wandelingen van verschillende afstanden. Na opgave kunt u meedoen aan de ochtendwandelingen om 11.00 uur of de middagwandelingen van 14.00 uur.

De start is bij Camping De Noetselerberg, Holterweg 116, 7441 DK Nijverdal. Na de wandeling kunt u daar zelf eventueel wat drinken en eten.
Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

LET OP: Omdat we ons aan de Corona-maatregelen houden, kunnen er maar een beperkt aantal mensen mee. Opgeven is daarom verplicht via onderstaande website.

Voor opgave: klik hier Informatie: Gerard ten Have 0548 – 611542 of 06-12434549

Wanneer
Prijzen
gratis Entreeprijs

Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

meer informatie
LOCATIE
Deel dit evenement met je vrienden
De gegevens op deze pagina worden aangeboden door Tourist Info Hellendoorn-Nijverdal.
Zoek advies!