Open studio Artists in Residence

Kunstvereniging Diepenheim presenteert op zaterdag 31 oktober Open Studio van Artists in Residence Susanne von Bülow en Emmy Bergsma.

Samenwerkingsproject Op uitnodiging van Drawing Centre Diepenheim verblijven Von Bülow (Münster) en Bergsma (Zwolle) van 19 oktober tot en met 1 november in Diepenheim. De eerste verdieping van de Kunstvereniging fungeert als hun tijdelijke studio. Hier werken zij aan het project Mapping Paradise, onderdeel van taNDem, een kunst- en cultuurprogramma waarin Duitse en Nederlandse kunstenaars met elkaar samenwerken.

Mapping Paradise De projectperiode van Mapping Paradise startte in juni 2020 en mondt uit in een tentoonstelling die in juni 2021 in Kunstverein Ahlen in Duitsland opent. De kunstenaars zijn benieuwd of de gezamenlijke werkperiode op één plek naar nieuwe vormen van samenwerking zal leiden. In Diepenheim en in de omgeving zullen ze ook enkele oude bomen onderzoeken. En ze staan open voor de plaatselijke legendes en de verhalen van de inwoners van Diepenheim over de oude bomen uit hun directe omgeving.

Wanneer

-

Prijzen

Indien je de open studio of tijdelijke tentoonstelling wilt bezoeken, dient je je aan te melden. Telefonisch; 0547- 352143 of via mail; info@kunstvereniging.nl