4 gangen diner in je auto

Toern & Smikkeln

4 gangen diner in je auto! Een prachtige route langs de gezelligste restaurants in Twente om de lekkerste afhaalgerechten te ontdekken en te nuttigen in de auto. Doe de toer met eigen auto of maak het speciaal met een oldtimer of klassieke VW camper bus, vooral in de VW busjes kunnen jullie lekker ‘smikkeln’, gewoon aan een tafeltje.

Een van de leukste uitjes misschien wel in Twente … huur een cool VW T1 of T2 hippie busje of een leuke oldtimer en geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of diner tijdens onze ontbijttoer vanaf 9.30 uur of de terrassentoer vanaf 16.00 uur.

Ontbijt, lunch of diner

Een prachtige route door het glooiende coulissenlandschap van Twente en onderweg stop je bij 4 gezellige restaurants voor een luxe ontbijt, heerlijke lunch of uitgebreid 4 gangen diner. De uitgezette route is op zich al een hele belevenis met eigen auto maar natuurlijk kun je ook kiezen om deze beleving ècht uniek te maken door de toer te doen met een van de oldtimers of klassieke VW busjes.

Je kunt eventueel ook nog in of bij het busje smikkelen want de T2 busjes zijn camperbusjes met een tafeltje en eventueel kun je ook je eigen picknickmand meenemen natuurlijk.

Ontdek het prachtige Twentse landschap

De uitgezette route laat je prachtige plekjes van Twente zien zoals het Lutterzand, landgoed van Singraven, watermolen Bels bij Mander en op de terugweg het natuurgebied Springendal. Je zult voornamelijk over landweggetjes rijden wat met name met een oldtimer goed van pas komt natuurlijk. De rijtijd van de totale route duurt gemiddeld 2 uur afhankelijk van uw rijsnelheid en je hebt dus een kleine 4 uur extra voor de terras stops en een eventuele wandeling bij een van de genoemde prachtige bezienswaardigheden.

LET OP : je dient wel uiterlijk om 20.30 uur bij het laatste restaurant tevens eindpunt van de route te zijn in De Lutte.

Prijzen

Oldtimer vanaf 149 euro en VW busje vanaf 199 euro
Ontbijt/ lunchmenu 24,95 euro p.p. en dinermenu 34,95 euro p.p.

Wanneer

20 jan - 30 aug 2021
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur
  • elke zondag: - uur

Prijzen

Entreeprijs
€ 37,95

Klassiek VW busje of oldtimer va. €79,- extra